Vi fortsätter...

Eftersom det här inte är en vanlig dag i mitt liv så fortsätter frosserierna nu.. Burgers på Hard Rock nästa! ;)


Hotellfrukost nästa!

Den här helgen har jag ätit massa gott och det blir att fortsätta även idag :p Nu är jag på väg till Gothia Towers för hotellfrukost med kollegor!


700 kallisar!

Nu har jag verkligen gjort mig förtjänt av lite party ikväll :)


Idag är en bra dag!

:D :D :D


Kök

Det senaste vi gjort hemma är att vi har bytt ut bänkskivan på vår köksö och införskaffat barstolar. Det blev mycket bättre än jag trodde så vi är sjukt nöjda :) Bilden är rätt kass men man ser i alla fall de fina stolarna!


Underbara tisdag!

Idag tog jag en liten välförtjänt sovmorgon, åt frukost i lugn och ro och sedan tog jag och min fina vän Carro en lååång och härlig promenad i solen innan jag åkte till jobbet.
Det var så skönt att starta dagen så här och den som känner mig vet att jag vanligtvis lever som om dygnet hade 48 timmar ;)


Förlåt..

.. för dåligt bloggande!
Jag får så mycket skäll från alla håll och kanter så nu känner jag mig helt enkelt tvungen att skriva lite ;)

Dessvärre består mitt liv endast av jobb och träning just nu. Jag och Sara är sjukt duktiga och tränar tre-fyra gånger varje vecka. Mestadels pass faktiskt. På lördag ska vi testa Bodycombat och jag längtar!

På tisdag nästa vecka börjar jag min nya tjänst som Contact center manager på jobbet - spännande! Just nu känns det dock mest som att jag går på sparlåga inför förändringen som kommer att ske. Detta är min sista kvällsvecka innan jag alltså kommer att gå över till att bara jobba dag igen. Det känns otroligt skönt att kunna få lite rutin på livet igen :)

Om exakt två veckor har jag dock semester och är här och spenderar massa pengar:


RSS 2.0