Kärlek i plastförpackning..

I torsdags var jag på VIP-rea på Body Shop innan jobbet. Jag vet att jag egentligen inte borde men jag kunde inte låta bli.. ;)

Förresten har jag glömt skriva vad jag tyckte om Baby foot. KÖP!!! Helt sjukt bra!


Min söndag

Vilken underbar dag jag haft! Köpt TV, gått på ett sjukt hårt coreball-pass med Amanda, spelat minigolf med familjen och avslutade med en fantastisk middag och film :) Nu är jag heeelt slut.. Sängen nästa!

 


Dagens inköp

"Varför köpa en TV när man kan köpa två?" tyckte Kenan..


Middag på stan

Jag var ute och åt middag med två fina vänner förut men jag drack betydligt mer än jag åt :p Det var en STOR dricka!


Agility!

Idag har jag och min bebisprins varit på agilitykurs för andra gången och vi är ju sååå duktiga!


Lyckorus!

När jag vaknade imorse hade jag en bra känsla i kroppen men jag trodde att det var för att jag för en gångs skull hade sovit så mycket som man borde ;) Nu gick jag in och kollade om resultatet kommit på den senaste (och sista) rapporten jag lämnade in på kursen i projektledning och jag blev godkänd! Detta innebär att jag är klar och jag känner mig otroligt lättad över att ha en sak mindre att tänka på.

Idag börjar ju även EM i fotboll vilket ger mig ytterligare en anledning att vara glad! Och det är fredag såklart!

Också finaste!

När jag ändå är igång och skriver om mina finfina vänner kom jag på en annan sak också. Min kära vän Sara berättade att hon köpt en överraskning till mig och det var "något hon tyckte att jag behövde men som jag själv inte ansåg att jag behövde". Jag gick i flera dagar och funderade på vad det kunde vara och så får jag en träningsväska! Jag som tyckte att min skinnväska funkade så bra ;) Åh, min söta älskling!


Finaste!

Jag och Amanda var och tränade MRL idag och när vi kommer ut till bilen sitter denna på min framruta. Finaste vänner jag har! <3


Final!

Hos oss dricker vi Cava rosé och kollar på finalen av Big Brother. Hur underbart?!


RSS 2.0