Jag är tillbaka!

Nu har jag fått klagomål för att jag bloggar för dåligt så jag ger tillbaka med att de få som läser kommenterar för dåligt ;)

De sista veckorna har sysselsatt mig med att:

- Fira min älskade mammis som fyllde 50 år. I present fick hon biljetter till Madonna på Ullevi 4 juli som jag och min syster tar med henne på.

 

- I söndags firade jag och min sambo att vi varit ett par i 5 år. Tiden går så galet fort! Jag vet inte vart alla år har tagit vägen, haha!

 

- Igår bokade vi äntligen våra biljetter till London som jag skrev om tidigare. Jag, Sara & Jessie åker alltså på shoppingresa 5-8 maj och det kommer bli såååå underbart!

 

- Idag innan jobbet var jag och Sara på Body Shop eftersom de har kundklubbsdagar idag och imorgon. Jag handlade Nutriganics Youth Drops samt en ny foundation då den jag har nu nästan är slut. Som alltid får man massa fina presenter och dessa kan ni läsa mer om på Saras blogg.


Ullis i mitt hjärta!

Idag har jag tillsammans med bästis och våra två karlar gjort något av det bästa jag vet - shoppat i Ullared! Jag hittade massa kläder vilket jag faktiskt inte brukar göra. Sen blev det två nya lampor och lite annat nödvändigt :)


Varning för äckliga bilder ;)

Jag har legat hemma sen i måndags kväll med influensa men nu är jag äntligen på bättringsvägen. Jag hatar att vara hemma för jag blir så rastlös.. Idag har jag fått tillbaka lite energi så då blev det till att rensa lite och vad hittade jag? Öronljus som vi fick av Kenans mamma för ett tag sedan!
Man sätter ljuset i örat och tänder och sen blir det ett tryck som gör att allt vax kommer ut. Sjukt äckligt men skönt efteråt! Bilderna är när jag har gjort behandlingen på Kenan och som ni kan se fungerade det ;) Usch!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3222001/images/2012/pic_187490449.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3222001/images/2012/pic_187490449.jpg" class="image">


RSS 2.0