Söndagsstek

Igår blev det en klassisk söndagsstek till middag hos oss och det var helt galet gott! Nu blir det besiktning av bilen - håll tummarna!


Mer bakning..

För att hålla mig vaken igår sysselsatte jag mig med matlagning och bakning. Först blev det lite stark thaimat med röd curry och vitlöksbröd till. Sen blev det morotsmuffins till efterrätt. Helt galet gott!


Helg!

Nu är nattveckan äntligen avklarad och det firade jag med en härlig ansiktsbehandling. Nu ska jag hem och sova ett par timmar och sen blir det att försöka vända tillbaka dygnet..


Cupcakes

På mitt jobb hade vi en omröstning om vem som varit årets kollega 2011 och det blev jag! Priset var en cupcake-maker så just nu bakar jag och Benji cupcakes på jobbet till alla små telefonister :) Chokladmuffins med mintfrosting - mums!


Vilken helg!

Jag har varit i full gång hela helgen verkligen. I fredags var jag på en supertrevlig after work med mina underbara kollegor och igår var det födelsedagskalas för en fin vän från min gamla gymnasieklass! Idag väckte min syster mig och ville ha pannkaksfrukost så det blev det :) Nu ska jag vila mig för i natt blir det jobb!


Plugg plugg plugg..

Jag läser en kurs på distans i projektledning via Linnéuniversitetet. Jag har hållit på ett bra tag men blir aldrig klar så nu har jag tagit ett par dagars semester för att verkligen få gjort det. Så detta är vad jag spenderar all tid med just nu:


Massage

Nu sitter jag på Gildaskolan och väntar på en efterlängtad massage. I flera veckor har jag haft sååå ont i axlar och rygg så det här behövs!


Renovering pågår

Här rivs det för fullt! Väggen ska bort, det ska reglas och sen ska nya väggar upp som blir finare när vi ska måla sen :)


London calling!

Jessie och Sara, två av mina bästa vänner, är helt fantastiska, ni anar inte! Idag firar de mig i efterskott eftersom jag fyllde år 15 december och då har jag fått välja både mat och film. Dessutom fick jag flygbiljetter till London i present så i typ april åker vi på shoppingresa! Bästa tjejer <3


Jag är beroende..

.. av Body shop, jag förnekar det inte. Jag vet att det gått lite för långt så nu har jag köpstopp på duschcreme och body butter tills vidare. MEN idag var det rea på en duschcreme som jag behövde för att kunna matcha en body butter jag köpte i somras, så få fick jag göra ett undantag. Man kan ju inte göra det halvdant...


Here we go again!

Nu kände jag att det är dags för att blogga igen!
Sist jag bloggade var för ungefär två år sedan och då handlade det mycket om inredning.
Efter detta har det inte hänt så väldigt mycket i mitt liv. Jag bor kvar i samma lägenhet, tillsammans med samma underbara kille och jobbar kvar på samma jobb. Men 2012 är mitt år så nu ska det hända grejer!

Jag är ju en person som ändrar mig väldigt ofta så tyvärr är det aktuellt med helrenovering av lägenheten för tillfället. Jag tycker ju att det är väldigt roligt men det tar sådan tid och kostar alldeles för mycket pengar ;)

Till hösten ska jag förmodligen börja studera. Personalvetare vill jag bli (just nu i alla fall..) men mycket kan hända!

Just nu ska jag åka hem från jobbet. Kvällen har spenderats i sällskap av en av de mest fantastiska tjejerna i världen:



http://sarabs.webblogg.se



RSS 2.0